dimarts, 10 de novembre del 2009

Llançà - Port de la Selva (07/11/2009)

Els camins de ronda són una sèrie d'itineraris que voregen les cales de la Costa Brava i que en el passat van ser utilitzats per contrabandistes i agents de vigilància. S'han recuperat com a rutes molt agradables de senderisme, ja que passen per alguns dels llocs més emblemàtics de la costa gironina, i ofereixen boniques vistes de les cales entre d’altres ...



La Zona que vàrem fer de Grifeu a Port de La Selva, podríem resumir-ho com una passejada a vora mar, a on no hi exigia cap mena de dificultat ni pel desnivell ni per la distància, cosa que tothom va aprofitar per fer-la “petar”; tant va ser així, que una caminada de dues hores, quasi es converteix en quatre. Sempre comptant amb la parada tècnica per esmorzar; aquest cop a la platja del Cau de Llop.
Des de Xiruca i forquilla volem agrair a n’en Joan (col·lega de la Lourdes) per fer-nos de guia.


4 comentaris:

Lluís Serrano ha dit...

Habíase levantado Helios, abandonando el hermosísimo estanque del mar, hacia el broncíneo cielo, para alumbrar a los inmortales y a los mortales caducos sobre la Tierra donadora de vida...

Homero, La Odisea III

Anònim ha dit...

Nosaltres què som? "Inmortales" o "Mortales caducos"? No m'ha quedat clar...

Això d'escriure amb cites d'altres és una tècnica per deixar clar que s'és més culte que la resta (?) o simplement respon a una manca de ganes per escriure coses "banals", com ara: molt bé nois, vàreu tenir un dia força bo (encara que Helios no va ser el protagonista). Quina llàstima que jo no pogués venir.

Apunta't a la pròxima i així podràs comentar moltes més coses, que la Odisea ja està molt vista (je, je)

Lluís Serrano ha dit...

No sabem qui ets. Diria que un bloc és un espai de llibertat, creativitat i participació. Els comentaris són sempre amb respecte, simpatia i admiració per les persones de Xiruca i Forquilla.

Meritxell Maset Castelló ha dit...

Hola a tots!
Ai, Xicu, una mica més i m'ho empasso això del "verset" d'estrena amb Xiruca i Forquilla... però ara amb calma i tot mirant les fotos, és el moment de dir-vos que em va agradar molt fer el camí de ronda amb tots vosaltres, em vaig sentir molt a gust. Enhorabona per l'empenta del grup i a veure amb quina sortida estrenem el 2010!