dimecres, 10 de novembre del 2010

Tardor a Requesens. (Novembre 2010)

Una setmana després de fer l’intent a Roc Colom, un dels nostres xirucaires, en Ramon ha tingut la sort i el privilegi de poder arribar-hi, i gaudir d’un paisatge amb un contrast de colors espectacular.

Aquí us fem un recull en imatges on podreu sentir el goig d’observar tan bell espectacle; i si a més les condicions ambientals són favorables com és el cas, tenim al nostre abast un regal de la natura.

Simplement ESPECTACULARS.

4 comentaris:

lourdes ha dit...

ESPECTACULAR !!!!!
FELICITATS RAMON !!!!

Lourdes

Enric ha dit...

Unes fotografies impressionants! l'enhorabona pel blog!

Xavier ha dit...

Aquesta setmana he llegit una carta publicada al punt diari del nostre amic Albert i ara he vist unes fotos ESPECTACULARS de la zona de Requesens fetes per en Ramon en plena tardor; aquestes imatges fan reflexionar...; crec que la millor campanya per fer revifar a la gent de la nostra terra contra els molins són imatges com aquestes. Com poden condemnar els polítics i les empreses aquests regals de la natura? Com explicarem als nostres fills els nyaps que volen fer?

Xiruca i Forquilla ha dit...

Hola Enric, com pots apreciar, t'hem afagit dins els nostre blogs amics. Sempre es interessant compartir informació tant del món de la muntanya com de la méteo.