divendres, 9 de gener del 2015

Cavalcada de Reis a Cantallops 2014

Un cop passades les Festes de Nadal, i vist des de la distància, encara podem dir que avui perdura la il·lusió de l’arribada dels Reis Mags a Cantallops. Un esdeveniment important per a molts veïns, que durant molts dies han treball per  aconseguir que els Reis d'Orient repartissin somriures i joia amb una cavalcada plena de màgia pels carrers de Cantallops.

Qui ho anava a dir ara fa quatre anys, que Ses Majestats els Reis Mags no sabien ni on era Cantallops  i ara de mica en mica, any rere any l’esdeveniment ha anat guanyant força. Primer amb l’arribada dels tambors dels Patges repicant durant els primers dies de l’any i que senten els infants cada vespre de diferents llocs de les rodalies del poble, un any després també amb l’ incorporació del Patge Reial per recollir les cartes dels nens i nenes, un altre any amb l’arribada dels Reis Mags per primera vegada després de molt i  molt de temps i finalment aquest any amb la plantada del Campament Reial.



Enguany el quadre que oferien els infants i veïns com a públic  i tot el grup de Reis i patges deixava entreveure la calidesa i dolçor d’una tarda plena d’il·lusió  que va agradar a petits i grans.

Quan tot un poble treballa amb tanta força i ganes per veure com els seus infants, amb nervis evidents, viuen amb innocència aquells instants únics a on els somriures, i l’ emoció prenen tot el protagonisme, això no té preu. Recordem que els nostres nens i nenes són el futur i com a tal, hem de potenciar tots els valors que la nostra societat pot oferir i així en el dia de demà seran ciutadans capaços de desitjar un món millor.

Felicitats a tots els que han participat d’una manera o altre d’aquest gran esdeveniment i Feliç any 2015.

Si voleu veure el reportatge fotogràfic realitzat per Ramon i Xavier Boix, cliqueu a sobre del següents actes:
-          Patge Reial (27/12/2014).