dimecres, 22 de juliol del 2009

Cantonigròs - Santuari de Cabrera (19/07/2009)


En un dia excel·lent per anar a caminar (14,5º C a Cantonigròs) a primera hora i amb màxima participació del grup xiruca (16 persones); la segona millor marca i la primera de les sortides a fora.
Sortim de la carretera fins arribar al pont de la Rotllada, a partir d'aquí, es tracta sempre d'anar seguint les marques blaves, que ens portaran fins al Santuari de Cabrera. Seguim el camí que ens porta pel mig d'un pla. Deixem primer la Rotllada a mà dreta, després can Caselles a mà esquerra i finalment, quan trobem la desviació a la dreta cap a la masia d'Aiats agafem el camí de l'esquerra (menys marcat i amb reguerons fets per la pluja).El camí transcorre enmig del bosc i té trams més marcats, d'altres més rocallosos i algunes clarianes que ens permeten gaudir d'una magnífica vista de la vall. Després de caminar una hora aproximadament, arribem al Coll de Bram al peu de la penya de Cabrera. Arribant a dalt de tot, podem veure ja el Santuari de Cabrera per la part de darrera. Caminant 100 metres, arribem al nostre destí. Des d'aquest punt es pot veure el Pedraforca, Montserrat, el Canigó, els Pirineus i un munt de llocs més sempre que el dia ho permeti. Per tornar, desfem el mateix camí.









Un cop a baix ens trobem el grup de forquilla, ara sí que som colla, semblem una escola, (30 persones al restaurant) només ens falta l’autocar.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Xavi,

T'has passat amb l'última foto !!!! no calia que la penjessis...., però t'ha quedat molt bé, ja m'en passaràs una còpia !!! ( no em sap greu que ho hagis fet )

Lourdes

Xavier ha dit...

Hola Lourdes,

Què sàpigues que no hi havia mal intenció alhora de penjar-la. Ja et passaré una còpia.

Albert Campsolinas ha dit...

Molt guapes les fotos (l'última també). Llàstima dels qui només varem poder venir a la xefla. N'hauríem de fer una d'especial per al 1º aniversari del grup, no??

Xavier ha dit...

Què vols dir...

Anònim ha dit...

Em sembla molt bona idea això de fer una trobada especial per al
1er aniversari...quina data és ?

Lourdes

Albert Campsolinas ha dit...

Home, doncs que hauríem de celebrar l'anivesari d'alguna manera especial, amb el que més sabem fer: caminada + tiberi, però amb alguna cosa de nou per conmemorar la data. Pensem-hi...

Xavier ha dit...

Podriem donar premi especial al xiruca de l'any, i a al forquilla de l'any.

Lluís Serrano ha dit...

Un any! Felicitats a tots els que ho han fet possible i en especial a en Xavi Boix. Gràcies per reactivar l’excursionisme.