dimecres, 16 de desembre del 2009

Celebració 1er. Aniversari de Xiruca i Forquilla (05/12/09)

Ei gent ¡!!!!!!!!!! Encara que no ho sembli ja fa 1 any que el projecte de XIRUCA I FORQUILLA , tira endavant.

El passat dissabte 5 de desembre ens vàrem reunir tots per celebrar-ho. Per unanimitat es va decidir a fer una sortida de només forquilla i anar a fer la xefla al restaurant “ Els Metges “, a la zona de les Gavarres, ( lloc que ens va descobrir en Xicu a l’excursió que ens va preparar justament fa un any enrere ), de tots els restaurants que hem visitat durant aquest any, sembla que és el que ha obtingut més “ forquilles “ a l’hora de fer les consultes populars entre tota la colla ¡!!! .

El lloc de trobada, com no podia ser a cap altre, va ser a “ La Societat “ a les 10’00h, tots puntuals i ben contents ( xirucaires, forquillaires i sobretot la nova generació que puja i la que està en camí …!!! ).

Per no fer el viatge tan llarg i pesat es va fer una aturada a les “ ruïnes d’ Ullastret “ així vàrem aprofitar per estirar les cames tot visitat el lloc amb unes vistes fantàstiques de l’Empordanet ( Baix Empordà per els de la zona, que sinó s’enfaden ) i com no, fer petar la xerrada amb l’un i l’altre, i.... fotos ¡!! sobretot les fotos que després gràcies a elles revivim tot el que hem vist ¡!!!!!!!

Després d’aquesta aturada d’una horeta, ens vàrem dirigir al pàrking el supermercat de l’ entrada a La Bisbal, a on ens havíem de trobar amb la resta de la colla, dels més matiners vinguts des de Cantallops a aquella hora la gana ens apretava i com que l’hora d’esmorzar ( a les 10h peti qui peti ) ens havia passat per alt, no vàrem deixar passar l’oportunitat de tenir un supermercat allà mateix i ens vàrem aprovisionar d’unes bones patates fregides “ del Xurrero “ i unes cervesetes ben fresques i segons la Maria “ com els gitanos “ ens ho vàrem menjar a peu dret allà fora del pàrking, va ser un aperitiu que aquella hora se’ns va posar al moll de l’ós !!!!



Ara sí, ja eren les 13’15 h i enfilàvem cap al nostre destí-objectiu principal de la diada, el restaurant “ Els Metges “, quan vàrem arribar a tots ens va venir al cap el record del fantàstic dia que havíem passat ara feia un any.
Ens varen ubicar en el mateix menjador de l’any passat a on hi ha la llar de foc, una taula ben llarga i tot a punt per disfrutar d’un bon dinar.
A n’en Daniel, ja li vàrem guardar el seient de costat del foc, se li girava feina, doncs l’any passat va ser l’encarregat de fer les torrades i a aquest any no podia ser menys, ha quedat nomenat “ el torrador de pa oficial “ de Xiruca i Forquilla, per cert que no va fallar, no ens en varen faltar en tot el dinar ( gràcies Daniel !!! ).
El dinar ..... què podem dir del dinar !!!!, tampoc va fallar!!!!, ens vàrem atipar d’embotits, cargols, pebrot i bròquil confitat, una bona carn a la brasa, guisada...., i de postres molts vàrem tornar a demanar el “ flam de carajillo “ , i després de les postres va venir el que tots estàvem esperant “ el secret més ben guardat de la corona “, que el nostre company Sergi ens ha fet desinteressadament, la presentació del logotip de Xiruca i Forquilla, a tots ens va encantar, es un dibuix que realment ens representa: una xiruca amb un pam de llengua i una forquilla tota encisadora que ens convida a fer uns bons tiberis..... fet i fotut ens aixecàvem de taula cap a les sis de la tarda amb la panxa ben plena i satisfets d’haver fet un bon dinar .




Ja començava a fosquejar i en Ramon ens va manar la pressa per fer-nos la “ FOTO “, aquesta si que ha de quedar per la posteritat, és la foto del 1er. Aniversari !!!!, esperem que hagi sortit prou bé .

Va ser una diada complerta, sobretot de germanor i companyerisme entre tots aquells que per una raó o altre tenim una relació amb el poble de Cantallops, i sobretot per aquells que un dia es varen trobar i varen decidir que per no perdre el contacte entre nosaltres podríem fer una sortida de tant en tant, això ha estat tot un èxit !!!!!

PER MOLTS ANYS “ XIRUCA I FORQUILLA “

2 comentaris:

Xavier ha dit...

Molt bé, molt bé "estupendu"...!!!

Una gran crònica de la diada per part d'en Xicu i la Lourdes.

Anònim ha dit...

Per molts anys " Xiruca i Forquilla "

Lourdes